Ana içeriğe geç
0

NT2 Programma I Lezen: 36 soru için 110 dakika yeterli mi?

Exams (NT2 & KNM)
SaraLeestBrezilya

Herkese merhaba! Staatsexamen NT2 Programma I için hazırlanıyorum ve Lezen sıradaki sınavım. Resmi siteye baktım (staatsexamensnt2.nl) ve sınavın 110 dakika sürdüğünü, 6 metin ve 36 çoktan seçmeli soru olduğunu söylüyor.

Kâğıt üstünde bu, bolca zaman varmış gibi görünüyor. Ama evde pratik yaparken, saati düşünmeye başlar başlamaz aynı paragrafı üç kez yeniden okurken buluyorum kendimi.

Bunu daha önce yapanlara sorularım:

1. Metinlerin kâğıt üzerinde verildiğini ve soruların bilgisayarda cevaplandığını anladım — doğru mu? Kâğıt ile ekran arasında gidip gelmek garip hissettiriyor mu?
  2. Bir soruyu atlayıp daha sonra geri dönebilir misiniz, yoksa sırayla mı cevap vermeniz gerekir?
  3. Zamanı artan oldu mu, yoksa sizin için sıkı mıydı?

Luisteren'ı zaten geçtim, bu yüzden kendime Lezen'in de iyi geçmesi gerektiğini söylüyorum. Ama başkaları için nasıl geçtiğini gerçekten duymak isterim. Teşekkürler!

0
TomekWrocPolonya

Yaklaşık on iki dakika kala bitirdim. İlk birkaç soruda kâğıttaki metin ile ekran arasında gidip gelmek garip geldi, sonra bunu fark etmemeye başladım. Bir şeye geri dönmek istediğinizde soru numarasını kâğıt üzerinde açıkça işaretleyin.

0
Lena_030Ukrayna

Bana yardımcı olan şey, görünen bir saatle tam bir sınav pratiği yapmak, ardından bir sonrakini her sorudan sonra saati kontrol etmeden çözmekti. Dakikaları sürekli izlemek, daha az dikkatli okumama neden oldu.